Kurs: Kom igång med DNA

I samband med Släktforskarkonferens 2020 har jag ett erbjudande på kursen Kom igång med DNA.

Den riktar sig framför allt mot dig som funderar på att ta ett dna-test men som känner dig osäker på vilket test du ska välja.

I menyn ovan under Intresseanmälan kan du anmäla dig för att få mer information om kursen. Vill du försäkra dig om att kunna ta del av erbjudandet måste du skicka in din intresseanmälan senast den 22 april.

Det här har tidigare deltagare sagt om kursen:

“Om jag ska säga vad det bästa med kursen var så skulle jag nog säga att tiden mellan våra träffar var precis så lång att jag hann med att praktisera vad jag lärt mig. Det kändes inte stressigt på något sätt. Jag är grymt nöjd med den här kursen som lyft min släktforskning till en ny nivå. Nu kan inget stoppa mig.”

Carina

“Det var lärorikt precis hela tiden och man kunde komma vidare själv i forskandet efter träffarna.”

Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *