Dags för webinar

Vardagen är inte som vanligt just nu. Föredragen och kurserna jag skulle ha hållit den närmaste månaden är inställda och framflyttade.

Jag tänkte därför göra några webinar framöver, det första är redan på måndag och blir en utökad repris av webinariet jag gjorde i höstas: Tips om emigrantforskning.

Innan jag trillade in på DNA-släktforskningen var det emigrantforskningen jag tyckte var allra mest spännande och höll på med mest. Tänk att kunna hitta släkt i USA. Just nu håller jag en kurs i emigrantforskning (även om några tillfällen är inställda just nu) och jag tycker det är superkul.

Vill du anmäla dig så har du till klockan 15:00 på dig på måndag den 23 mars. Webinariet är gratis om man tittar när det sänds. Vill man se i efterhand kommer man att kunna köpa tillgång under ett par veckor.

Vill du anmäla dig? Det gör du på https://kusinlinda.se/webinar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *