Intresseanmälan – Kom igång med DNA

I samband med Släktforskarkonferensen 2020 har jag ett erbjudande på kursen Kom igång med DNA för 1695 kronor och som bonus ett webinar med 3 tips hur man sätter upp mål i sin släktforskning.

Kursen riktar sig framförallt till dig som funderar på att ta ett dna-test men som känner dig osäker på vilket test du ska välja.

Jag tror att för att man ska få ut så mycket som möjligt av sitt dna-test är det viktigt att man har en idé om vad man vill att dna-testet bidra med. Det behöver inte vara i detalj men till exempel om det är emigranter man vill hitta eller om det är så att man vill bekräfta sin pappersforskning eller om det kanske är en okänd ana man letar efter. Då blir det enklare att välja både test och bolag och sedan lägga upp strategier för hur man kommer vidare och vilka verktyg man kan ta till hjälp.

Det här har tidigare deltagare sagt om kursen:

“Om jag ska säga vad det bästa med kursen var så skulle jag nog säga att tiden mellan våra träffar var precis så lång att jag hann med att praktisera vad jag lärt mig. Det kändes inte stressigt på något sätt. Jag är grymt nöjd med den här kursen som lyft min släktforskning till en ny nivå. Nu kan inget stoppa mig.”

CARINA

“Det var lärorikt precis hela tiden och man kunde komma vidare själv i forskandet efter träffarna.”

LOTTA

Är du intresserad få mer information om webkursen Kom igång med DNA så anmäler du dig här nedan. Information kommer att skickas ut under nästa vecka.

Du kan samtidigt passa på att anmäla dig till nyhetsbrevet innehållande nyheter och information inom släktforskning, tips och erbjudanden om kurser, föredrag och andra evenemang.

Fält markerade med * är obligatoriska. När du har klickat på anmäl kommer du att få ett mejl där du bekräftar din intresseanmälan.

Villkor

Jag är mån om din integritet och kommer endast att använda dina personuppgifter till avsett ändamål.

När du skickar in en intresseanmälan gäller följande:

  • För att kunna skicka ut information om kursen kommer din epost adress att lagras. 

Vill du påbörja prenumeration på mitt nyhetsbrev gäller följande:

  • För att kunna skicka ut nyhetsbrevet till dig kommer ditt namn och din e-postadress att lagras.
  • Du kan när du vill säga upp prenumerationen av nyhetsbrevet genom att klicka på länken som finns allra längst ner i nyhetsbrevet. Det går också bra att skicka ett mejl och säga upp prenumerationen.
  • Jag kommer inte att ge eller sälja dina personuppgifter till någon annan.
  • Jag kommer inte att använda ditt namn eller epostadress i något annat syfte än utskick av nyhetsbrevet.